Rumunji: Teren na Poljudu bio je loš, pogodovao je Hajduku

Foto: FCSB (screenshot)

"VJERUJEMO u prolaz", istaknuli su Nicolae Dica i Raul Rusescu dan uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Europa lige protiv Hajduka u Bukureštu (20:30). Prvi, prošlotjedni meč na Poljudu okončan je remijem (0:0).

"Hajduk je vrlo opasna momčad"

Steauin trener Nicolae Dica s respektom je govorio o Hajduku.

"Hajduk je dobra i vrlo opasna momčad koja je visoka i snažna. Pokazala je veliku agresivnost u Splitu. Želim da u uzvratu budemo jednako agresivni kao Splićani na svojem terenu. Said, Ivanovski, Caktaš i Hamza mogu napraviti razliku", procijenio je i podsjetio na prošlotjedne loše uvjete na Poljudu.

"Teren na Poljudu posebna je priča. Puno smo o tome razgovarali, odnosno kako je travnjak u Splitu bio loš i neadekvatan za igru. Mislim da je pogodovao Hajduku u natjecanju s nama. Unatoč svemu, Hajduku smo dobro parirali. Jedini problem imali smo u 90. minuti. Igralište na kojem sada igramo je u puno boljem stanju i to bi mogla biti naša prednost."

Rumunji ne računaju na jedanaesterce

U Steaui se ne zamaraju potencijalnim raspucavanjem.

"Nismo posebno vježbali jedanaesterce. S njima je sve moguće. I onaj koji ih najbolje izvodi na treningu može promašiti. Fokusirani smo da uz maksimalan motiv i koncentraciju pobijedimo. Moramo biti agresivni kao Hajduk u Splitu. Tu je ključ našeg uspjeha", rezonirao je trener najtrofejnijeg rumunjskog kluba.

"U Splitu smo ostali zatečeni agresijom Hajduka i koliko je loš bio teren. Pripremamo se da Hajduku, uz naše navijače, uzvratimo jednakom agresivnošću. Vjerujem u prolaz", poručio je Raul Rusescu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.