S puno manje muke od Dinama Partizan prošao Pjunik

U UZVRATNOJ utakmici drugog pretkola Lige prvaka Partizan je u Erevanu s minimalnih 1:0 bio bolji od Pjunika, a gol za potvrdu prolaska u sljedeću rundu kvalifikacija zabio je Brazilac Cleo u 45. minuti.

"Crno-beli" su tako bez većih poteškoća (u Beogradu su protekli tjedan slavili 3:1) osigurali mjesto u trećem pretkolu, gdje će igrati protiv boljeg iz dvoboja finskog HJK Helsinkija i litavskog Ekranasa.

S višestrukim prvakom Armenije lani se u istoj fazi natjecanja susreo i zagrebački Dinamo, koji je nakon 0:0 u Erevanu na Maksimiru slavio 3:0, slomivši otpor gostiju tek u drugom poluvremenu.

Osim dvoboja Pjunika i Partizana, zasad su završena još dva susreta drugog pretkola. Kazahstanski Aktobe je nakon remija protiv gruzijske Olimpi Rustavi također prošao dalje, baš kao i švedski AIK Stockholm protiv luksemburškog Jeunnessea.

Aleksandar Stanojević: Zadovoljan sam samo s početnih 15 minuta

Trener Partizana zadovoljan je pobjedom svoje momčadi, ali ne i samom igrom:

"Zadovoljan sam što smo po drugi put svladali Pjunik i što smo tako donijeli nove bodove našem nogometu. Što se tiče naše igre mogu biti zadovoljan samo sa prvih 15 minuta", izjavio je za srpski Mondo, Aleksandar Stanojević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.