HNL

Santini: Bila bi šteta da sada stanemo. Gol, preokret i pobjeda - sve je tu

Foto: Screenshot/Facebook

IVAN SANTINI je presretan nakon sjajnog debija za Osijek u kojem je izborio penal i postigao gol te tako režirao preokret protiv Varaždina u pobjedi rezultatom 3:2.

Imala je domaća momčad dva pogotka prednosti na poluvremenu utakmice kad je Osijekov trener Nenad Bjelica s klupe za pričuve podigao novopridošlog Santinija i poslao ga u igru. Samo koju minutu kasnije to se pokazalo kao odličan potez.

"Bila bi šteta stati nakon svega što su momci do sada napravili"

Osijek je smanjio na 1:2 nakon što je bivšeg hrvatskog reprezentativca u kaznenom prostoru srušio Jurica Grgec, a precizan je s bijele točke bio Ramon Mierez.

Za izjednačujući pogodak Santini se pobrinuo u 70. minuti. Na ubačaj Marija Jurčevića s lijeve strane Santini je pogodio glavom poentiravši u hrvatskom prvenstvu prvi put od studenoga 2011. kada je zabio Lučkom za Zadrovu pobjedu 1:0. Konačnih 3:2 postavio je Mierez u 79. minuti.

"Nema odustajanja. Momci su do ove pozicije došli boreći se i igrajući odličan nogomet. Šteta bi bilo sad stati. Ovo kako smo odigrali drugo poluvrijeme treba da nam posluži kao primjer. Borili smo se za svaku loptu, bili zajedno i u obrani i u napadu. Nogomet te uvijek nagradi ako tako igraš. Ne smijemo ovako počinjati utakmice. Moramo biti agresivni od prve minute. Ja još nisam na sto posto svojih mogućnosti, ali HNL je moja liga. Tu sam igrao prije 10 godina i čini me sretnim što sam nastavio tamo gdje sam stao. Liga je jača nego tada. Presretan sam. Tri gola, preokret, gol... Sve je tu", kazao je Santini.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.