SAPUNICA NIJE GOTOVA "Kalinić? Prijelazni rok još traje..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

IAKO je prijelazni rok u najjačim europskim ligama završen s krajem siječnja, u Kini traje do 28. veljače. Unatoč tome što je odbio bogatu ponudu od Tianjina i odlučio ostati u Fiorentini, Nikola Kalinić mogao bi ponovno biti meta napada kluba koji vodi legendarni Fabio Cannavaro. 

"Prijelazni rok još uvijek traje i vidjet ćemo. Moja prva želja je Kalinić, iako ga nismo uspjeli dovesti iz više razloga. No ima još vremena pred nama i treba nam jedan pravi, istinski napadač", naglasio je Cannavaro koji nije želio otkriti hoće li njegov klub opet krenuti u lov na Hrvata.

Međutim, Talijani tvrde kako će Kinezi još jednom do kraja njihova prijelaznog roka pokušati napasti hrvatskog napadača, ali specijalist za transfere Nicolo Ceccarini s Mediaset Premium Sporta vjeruje kako Kalinić neće promijeniti svoju odluku.

"Kalinić će ostati u Fiorentini i to je logična odluka nakon svega. Igrač i njegova želja uvijek odlučuju u svakom transferu i klubovi ovise o tome. Vjerujem kako Kalinić neće promijeniti odluku, iako će Tianjin vjerojatno pokušati još jednom. No čini se da je napadač Fiorentine posljednji put bio jasan i da želi ostati na Artemio Franchi stadionu", poručuje novinar Ceccarini. 

Bivši nogometaš Hajduka ima ugovor s talijanskim klubom do ljeta 2019. godine, a ove sezone je u 28 utakmica zabio 14 golova, uz četiri asistencije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.