HRVATSKI NOGOMETAŠI

Sastanak o Rebiću. Jedini problem je Fiorentininih 50 posto

Foto: Gulliver / Getty Images

TALIJANSKI mediji javljaju da je u Milanu u tijeku sastanak između Paola Maldinija u ime kluba i Falija Ramadanija, agenta Ante Rebića, oko budućnosti tog igrača.

Rebić je u rujnu prošle godine došao u Milan na dvogodišnju posudbu iz Eintrachta, a u isto vrijeme je u suprotnom smjeru i u identičnom aranžmanu otišao Andre Silva. Obojica su se u prvoj sezoni sjajno snašli u privremenim klubovima, pa bi Milan, Eintracht, Rebić i Silva htjeli da posudbe prerastu u transfere. Zamisao s kojom su sve strane suglasne je da se to napravi zamjenom igrača, pri čemu bi se igrači identično vrednovali.

Kako ističu Talijani, jedina prepreka ovoj zamjeni je što Fiorentina polaže pravo na 50 posto odštete od Rebićeve prodaje iz Eintrachta. Tako da bi Milan osim zamjene igrača s Eintrachtom za dogovorenu cijenu i jednaku valorizaciju Silve i Rebića, morao još pola tog iznosa platiti Fiorentini. Rebića trenutno Transfermarkt cijeni na 24 milijuna eura, pa je jasno koliko bi Milan morao za njega dati Violama. 

"Kada se ovaj čvor razmrsi, pojavit će se bijeli dim i Rebić će definitivno postati igrač Milana", piše Tuttosport. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.