Schmeichel: Neki igrači Uniteda bi se trebali sramiti

Foto: EPA, Profimedia

MANCHESTER UNITED i Sevilla odigrali su 2:2 na stadionu Old Trafford u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige. Momčad trenera Erika Ten Haga imala je dva pogotka prednosti, a oba je postigao Marcel Sabitzer. Međutim gosti su izjednačili u zadnjih šest minuta, i to tako što su Tyrell Malacia i Harry Maguire postigli autogolove. Utakmicu je komentirao legendarni danski golman Peter Schmeichel, koji je osam godina proveo u Unitedu.

"Pošten rezultat s obzirom na sve što se događalo u drugom poluvremenu. Nekoliko igrača treba razmisliti o tome što su napravili i zapitati se doprinose li dovoljno ekipi. Ima ih koji bi se trebali sramiti svojih nastupa", rekao je Schmeichel za BBC pa nastavio:

"De Gea je bio dobar, imao je dvije fantastične obrane, dok kod golova ništa nije mogao. Držao je United u vodstvu. Casemiro je također bio jako dobar. Najbolji igrač bio je strijelac dvaju golova, Marcel Sabitzer je dobro odigrao, no suigrači su ga iznevjerili. Razočaran sam kao navijač Uniteda. Trebalo je biti 5:0." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.