Simeone: Velika pobjeda, ali moramo biti oprezni jer Leverkusen nema što izgubiti

Foto: Getty Images / Guliver Image

ATLETICO MADRID je slavio kod Bayer Leverkusena s 4:2 u njihovom prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka i praktički se plasirao u četvrtfinale i prije uzvrata na Vicente Calderonu. Trener Diego Simeone sretan je zbog velike pobjede protiv neugodnih Nijemaca.

"Teška i velika pobjeda za nas, koju smo zaslužili odličnom timskom igrom. Jednostavno, u svakom trenutku smo znali što trebamo raditi na terenu i gdje napasti Leverkusen. Bila je to sjajna izvedba moje momčadi, u kojoj je Kevin Gameiro odigrao jednu od najboljih utakmica od kada je stigao", rekao je Simone. 

Viceprvak Europe vodio je s 0:1, 1:2, 2:3 prije konačnih 2:4. Bayer se uspio vraćati, no na kraju je Šime Vrsaljko centrirao, a Fernando Torres stavio točku na i.

"Kontrolirali smo veći dio utakmice. No, isto tako smo patili u nekim trenucima jer je Leverkusen lovio izjednačenje. Međutim, pogodili smo i dvije prečke, što znači da smo mogli riješiti utakmicu i prije kraja. Međutim, i ovako sam jako zadovoljan. Ostaje nam uzvrat, u kojem želimo potvrditi ovaj rezultat. No, Leverkusen nema što izgubiti u Madridu i moramo biti oprezni", naglasio je Simeone.

Također, stratega raduje sjajna forma, u kojoj su napadači Griezmann, Gameiro, Torres i Corea.

"Da, to nam jako pomaže. Protiv Leverkusena nismo mogli računati na sedam igrača zbog ozlijeda i važno je imati dobro raspoložene napadače, koji u svakom trenutku mogu napraviti priliku, asistirati ili zabiti", zaključio je Argentinac.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.