Sin nizozemske legende potpisao za Romu

Screenshot: AS Roma

ROMA je dovela treće pojačanje za sljedeću sezonu. Polufinalisti i najveće iznenađenje Lige prvaka u Rimu su dočekali sina legendarnog nizozemskog napadača Patricka Kluiverta.

19-godišnji Justin Kluivert mladi je talent iz Ajaxove škole, a za prvu momčad slavnog kluba prošle je sezone skupio 36 nastupa, 11 golova i 5 asistencija.

Menadžer mlade zvijezde je Mino Raiola, jedan od najmoćnijih agenata u nogometnom svijetu. Talijanski izvori tvrde da se vrijednost transfera kreće između 18 i 20 milijuna eura.

Kluivert mlađi samo je godinu i pol igrao za prvu momčad Ajaxa, kluba u kojem je njegov otac osvojio Ligu prvaka i postao legenda, a kasnije godinama bio jedan od ključnih igrača Barcelone. Otac mu je savjetovao da ostane u Amsterdamu, a Justin Kluivert odlučio je prihvatiti poziv Rome, iako je prije samo par mjeseci rekao da mu se sad igra za Barcelonu.

Roma je nakon završetka sezone dovela Ivana Marcana, braniča iz Porta, i Antu Ćorića iz Dinama za više od 6 milijuna eura te otkupila ugovore Schicka i Defrela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.