ENGLESKA

Sir Alex Ferguson donio sreću sinu koji vodi momčad prema drugoj ligi

Foto: Getty Images / Guliver Image

SIR ALEX FERGUSON subotnje je poslijepodne proveo u Peterboroughu, gdje je istoimeni United pobijedio Lincoln 2:0 u 13. kolu League One, trećeg razreda engleskog nogometa.

Legendarni bivši menadžer Manchester Uniteda došao je pogledati svojeg sina Darrena, koji je na klupi Peterborougha. I donio mu je sreću jer je domaća momčad golovima u posljednjih osam minuta došla do pobjede i vinula se na treće mjesto prvenstvene ljestvice s 21 bodom.

Drugoplasirani Wycombe, na poziciji koja vodi izravno u Championship, ima dva boda više, a vodeći Ipswich rani je favorit za naslov prvaka, ima šest bodova više i utakmicu manje.

Darrenu Fergusonu je 47 godina, nogometom se počeo baviti u Manchester Unitedu dok je otac bio menadžer, ali najveći dio igračke karijere proveo je u Wreyhamu i Wolverhamptonu, a završio ju je baš u Peterboroughu 2007./2008., kad je istodobno počeo raditi i kao trener. 

Ovo mu je treći mandat na klupi toga kluba, a započeo ga je ovog siječnja. Kao trener radio je još u Prestonu i Doncasteru.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.