Skoko: Ibričić će biti igrač odluke protiv Žiline

HAJDUK će u Slovačkoj kao kapetan voditi hrvatski Australac Josip Skoko.

"Koliko sam vidio dosta su solidna momčad, drže raspored, a imaju i nekolicinu dobrih igrača. Gledali smo Žilinu protiv Dacije, ali ne znamo koliko su oni dostojan protivnik. Što se tiče nas, mislim da možemo puno bolje igrati no u Gradskom vrtu. Ruku na srce ova je momčad lošija od prošlogodišnje jer smo bez Kalinića, Vejića i Andrića, ali opet imamo dovoljno snage da prođemo dalje", rekao je pomoćni kapetan Hajduka Josip Skoko.

"Ne, ne bojim se da ćemo izgubiti utakmicu ili ispasti iz Europe već sad. Uopće ne razmišljam o tome, već o onom da dam maksimum na terenu", dodao je Skoko.

U Slovačkoj će Hajduk biti bez podrške Torcide...

"Nema sumnje da će biti čudno bez Torcide, ona nas prati uvijek na sva gostovanja pa makar se radilo i o prijateljskim utakmica. Uvijek je lijepo imati nekoga tko navija za tebe, daje ti poticaj."

Na koncu Skoko je prognozirao tko bi iz redova Bijelih mogao biti igrač odluke: "Na priprema je najbolje izgledao Senijad Ibričić. Mislim da će ovo biti njegova sezona i da bi on mogao biti igrač odluke u Slovačkoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.