"Skoro mi je pozlilo kad sam vidio Arapovićevu ozljedu"

Foto: Igor Kralj/Pixsell

KOŠARKAŠI Cedevite su nakon pobjede nad Partizanom 87:78 u trećoj utakmici polufinala doigravanja ABA lige najviše pričali o Marku Arapoviću. Sjajni 20-godišnji Cedevitin centar teško se ozlijedio u drugom poluvremenu i za njega je sezona završena.

"To je strašno izgledalo. Moram priznati da mi je malo došlo slabo kad sam to vidio", rekao je Miro Bilan, koji je sa 16 koševa bio jedan od najboljih igrača Cedevite.

Osim Arapovića, u prvoj minuti ozlijedio se i Boatright, koji također neće moći igrati u finalnoj seriji protiv Crvene Zvezde ili Budućnosti.

"Borili smo se za njih, bila bi tragedija da smo na kraju izgubili. Marko se vratio pogledati utakmicu do kraja i to nas je podiglo. Prava smo ekipa, svi žele sudjelovati u pobjedi, pa makar kao navijači", rekao je Bilan, koji je sa suigračima posvetio pobjedu Arapoviću.

"Možda je ozljeda Boatrighta dovela do opuštanja moji igrača, ipak je on najbolji igrač Cedevite. No, čestitam im na prolasku u finale, zaslužili su", rekao je Partizanov trener Aleksandar Džikić, a domaći trener Veljko Mršić bio je pun hvale za svoje igrače.

"Svaka čast dečkima, u sjajnoj atmosferi su povukli bez ve ozlijeđene dvojice i pokazali da su bolja momčad od Partizana. Boatright i Arapović sutra idu na preglede pa ćemo znati više detalja o njihovim ozljedama", rekao je Mršić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.