Skromni Hajdukovi Sinjani: Na nama je samo da treniramo i radimo

DVOJICA Hajdukovih Sinjana koji tek trebaju napuniti 19. rođendan, Mario Tičinović i Ante Vukušić, kao džokeri s klupe donijeli su tri boda Splićanima u subotnjem derbiju 24. kola HNL-a protiv Cibalije.

Tičinović je iskoristio centaršut Gorana Jozinovića i poništio vodstvo Vinkovčana koje je na semaforu stajalo niti tri minute dok je Vukušić u finišu dvoboja zabio pod prečku Antolovićeva gola za veliko slavlje Bijelih.

Tičinović: Moje je da treniram i radim, neka trener odluči tko će igrati

Nakon odlične predstave u pola sata koliko je igrao protiv Cibalije, u srijedu se očekuje Tičinovićev nastup od prve minute umjesto indisponiranog Marina Tomasova: "Moje je da treniram i radim, a trener će neka odluči koga će staviti u momčad, hoću li krenuti s klupe ili u prvih 11. Mi mladi silno se trudimo na treninzima, nema sumnje da smo mi budućnost Hajduka i volio bih kad bi što prije se ustalili u početnoj postavi", najavio je susret s Puljanima ofenzivni veznjak Bijelih koji priznaje da do kraja sezone ima dva cilja:

"Moramo osvojiti Kup i drugo mjesto u ligi i u potpunosti ću se posvetiti tome", kaže Tičinović kojemu je, kako sam priznaje, zbog toga "i potpisivanje novog ugovora s Hajdukom trenutno u drugom planu".

Vukušić: Presudio sam Puljanima na Kantridi, volio bih da se ponovi taj scenarij

Pred dvoboj s Istrom mnogo se očekuje i od Ante Vukušića, koji je prekinuo veliku seriju Cibalije od 18 utakmica bez poraza, a u prvom dijelu prvenstva presudio je Šehiću i suigračima jedinim pogotkom u susretu igranom na Kantridi: "Neka bude ponovno kao i u Rijeci, da dobijemo bilo kojim rezultatom i nastavimo s dobrim igrama", rekao je Vukušić, strijelac četiri prvenstvena pogotka za Hajduk u proljetnom dijelu sezone:

"Ako se uzme u obzir da je ovo moja prva prava sezona, onda je jasno da je to učinak iznad svih očekivanja, o kojem sam mogao samo sanjati. Očekujem da ću u srijedu igrati u prvih 11", optimistično zbori Vukušić koji zna što je činiti Bijelima do kraja sezone:

"Osvojiti Kup i doseći drugo mjesto - mislim da to možemo napraviti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.