EURO U-21

Sky Sports: Hrvati imaju stila, ali su najlošiji protivnik Engleske na U-21 Euru

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

SKY SPORTS najavio je sutrašnji susret Engleske i Hrvatske na U-21 Euru. Englezima treba pobjeda, ali i poraz Švicarske kako bi imali šanse za prolaz, no još uvijek vjeruju u uspjeh.

Podsjećaju na susret Hrvatske i Engleske na Euru 2019. kada je završilo 3:3. Ta je utakmica rezultatski bila nebitna jer su obje ekipe već bile ispale, ali sada je situacija drugačija.

Englezi su u prve dvije utakmice izgubili od Švicarske 1:0 i Portugala 2:0 te su uputili samo jedan šut u okvir u ta dva susreta - i to iz slobodnog udarca. Sky navodi da će Engleska morati biti bolja protiv Hrvatske, ali i da imaju šanse.

"Pogledao sam obje utakmice Hrvatske. Imaju svega pomalo, i stila i čvrstine. Sigurno im se može zabiti gol, ali mogu i nauditi Engleskoj. Mislim da je Hrvatska najlošija ekipa s kojom će Engleska igrati u skupini, no ako treba, ići će glavom kroz zid da ostvare pozitivan rezultat", piše analitičar Skya i bivši nogometaš Andy Hinchcliffe.

Hrvatska i Engleska igraju sutra od 18 sati, kao i Portugal i Švicarska te sve četiri momčadi imaju barem teoretske šanse za prolazak. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.