TRANSFERI

Sky: United je u London poslao bogatu ponudu za hit igrača Premiershipa

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED poslao je ozbiljnu ponudu za Aarona Wan-Bissaku iz Crystal Palacea, javlja Sky Sport, ali ne ističe kolika je točno visina ponude za ovog sjajnog mladog beka. 

Nametnuo se ove sezone kao gotovo neprelazan u izravnim duelima protiv ponajboljih driblera i napravio je daleko najviše uspješnih startova na loptu od svih igrača u ligama Petice. Naravno, to je privuklo pažnju najboljih klubova pa tako i Uniteda.

Unitedu treba dugoročna zamjena za Antonia Valenciju nakon što je ovaj klub napustio kao slobodan igrač, a kao idealna opcija ukazao se engleski U-21 reprezentativac.

Wan-Bissaka je debitirao za Palace u veljači prošle godine i od onda se nametnuo kao prvotimac s 39 nastupa za momčad koja je prošlu sezonu završila kao 12. na tablici Premiershipa. 

Osim ponude za Wan-Bissaku i otkaze za 14 igrača, United je već uspio i završiti jedan transfer. Dogovorili su dolazak 21-godišnjeg Velšanina iz Swanseaja Daniela Jamesa za 15 milijuna eura uz moguće bonuse od oko tri milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.