HNL

Slom Hajdukovog napadača. U dvije minute debitirao, dobio crveni i udarao šakom

Foto: Screenshot

HAJDUK je u četvrtom kolu HNL-a izgubio od Slaven Belupa u Koprivnici 2:1.

U 57. minuti Hajduk je dobio crveni karton. Sudac Matoc je isključio Marina Jakoliša nakon što je samo dvije minute bio u igri. Jakoliš je u debiju udario protivnika laktom, a Matoc mu je bez razmišljanja pokazao put prema svlačionici.

>Je li Hajduk oštećen u Koprivnici?


Prvi napadač U-21 hrvatske reprezentacije u nevjerici je tražio pravdu kod Matoca, no sudac iz Zaprešića nije htio mijenjati svoju odluku.

Jakoliš je bio vidno razočaran i izgubljen. Prvo je htio sjesti na klupu Bijelih pa mu je stručni stožer rekao da mora u svlačionicu. Novo Hajdukovo pojačanje je bilo na rubu suza, a na putu do svlačionice šakom je udario u zid.

Sve su to snimile kamere u prijenosu uživo, a Burić je nakon utakmice izjavio da njegov igrač nije trebao dobiti crveni karton.

"Mislim da smo danas sami sebe pobijedili. Neshvatljivo mi je da takve greške radimo. To je umjetnost da nismo iz naših šansi dali gol. Moramo još raditi, popraviti koncentraciju i završnicu. Bile su i neke čudne odluke danas, borili smo se protiv svega, ali danas idemo praznih ruku kući, što je meni neshvatljivo", izjavio je Burić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.