Slovenci: Glen Johnson je rupa preko koje se Englezima može zabiti

IAKO su pobijedili Slovence u generalnoj probi za Hrvatsku, Fabio Capello ne spava mirno. Engleskog izbornika muči klimava obrana koja je u nekoliko navrata ispala protiv naših sjevernih susjeda. Posebno ga je naljutio gol u posljednjim sekundama utakmice. To je, kaže Capello, opomena što bi se moglo dogoditi u srijedu na Wembleyju u utakmici koja im i teoretski može bukirati kartu za Južnu Afriku.

"Nekad vičem, ovaj put nisam"

"Nekad vičem, ali ovaj put nisam. Lijepo sam objasnio igračima što želim od njih ukoliko žele ostati u momčadi", rekao je Capello poslije svoje 17. utakmice bez poraza na čelu Gordog Albiona.

"Naravno da nisam bio sretan jer smo primili pogodak. Nismo ostali koncentrirano posljednjih pet minuta. Želim da su mi igrači fokusirani i koncentrirani svaki trenutak utakmice", grmio je Talijan i dodao još jednu stvar s kojom nije bio presretan.

"Neke smo stvari isprobavali na treningu, a ja ih nisam vidio na terenu. Zbog toga nisam zadovoljan. Za mene je greška i kada igrači ne naprave ono što od njih tražim."

Najviše kritika dobili su Glen Johnson i Joleon Lescott. Capello je ovaj put odlučio stati u Johnsonovu obranu.

"Ne brinite, s Glenom Johnsonom nemam problema", rekao je engleski izbornik.

Johnson rupa?

Tako, pak, ne misli Slovenac Matjaž Klek koji je kao najveću rupu u engleskoj momčadi istaknuo baš Johnsona.

"Glen je jako opasan igrač i ako ga zaustavite napravili ste puno posla. No, kada igra tako ofenzivno iza sebe ostavlja puno prostora. Gledao sam nekoliko puta utakmicu engleske reprezentacije i znao sam da preko njegove strane možemo zabiti gol", rekao je Klek nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.