nba

Slovenska NBA zvijezda ima novi klub. Kreće po svoj prvi naslov

GORAN DRAGIĆ (35) je novi član jednog od glavnih favorita za naslov prvaka, Brooklyn Netsa. Tu je vijest objavio na Twitteru poznati košarkaški insider Shams Charania. Legendarni slovenski košarkaš sezonu je započeo u Torontu, no ove sezone je u klubu iz Kanade bio u drugom planu i nije dobivao minute pa je u nedavnom trejdu otišao u San Antonio Spurse. No, kako piše Charania, Dragić je sa Spursima dogovorio otkup ugovora i postat će novi član Netsa.

Athleticov John Hollinger napisao je da Dragić ove sezone nije u sjajnoj formi, ali bi ga njegova pik-and-roll igra i vještina šutiranja mogla postaviti kao solidnu rezervnu opciju za Kyrieja Irvinga.Ove sezone prosječno je bilježio osam poena, 2.8 skokova i 1.8 asistencija, dok mu je statistika iz ranijih godina bila puno bolja.

Prije dvije sezone je s Miamijem igrao finale NBA lige i bio je jedan od ključnih igrača Heata, nastupio je 2018. i na All-Staru, a u karijeri je prosječno imao 13.9 poena, 4.8 asistencija i 3.1 skok. U Brooklynu će Dragiću trener biti njegov bivši suigrač iz Phoenix Sunsa Steve Nash.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.