SLOVENSKI MEDIJI "Kocka je pala: Ostajemo na Euru"

Foto: dnevnik.si (screenshot)

"Možemo potvrditi da smo jednoglasno odlučili da nastavljamo s natjecanjem na Europskom prvenstvu, iako smo strašno razočarani suđenjem na prvenstvu. Odlučili smo da ćemo igrati zbog sporta, navijača i cijelog natjecanja", potvrdio je predsjednik Slovenskog rukometnog saveza Franjo Bobinac na današnjoj popodnevnoj medijskoj konferenciji održanoj u zagrebačkom hotelu Westin.
Svi relevantniji slovenski portali odreda su priopćili kako Slovenija neće odstupiti s Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.
 
"Slovenija ostaje u Hrvatskoj!" naslovi su koji dominiraju slovenskim medijskim eterom. 
 
"Rukometni i pravni stručnjaci već su smatrali kako odlazak ne bi bio pametna odluka", podsjeća 24ur i prenosi riječi rukovodećih čelnika Slovenskog rukometnog saveza.
 
"Franjo Bobinac je pojasnio da će Slovenija nastaviti s pravnim postupcima pred arbitražom Europske rukometne federacije, a možda će se obratiti i Međunarodnom sportskom sudu u Lausannei", izvještava Radiotelevizija Slovenija na svojoj mrežnoj stranici.
 
"Kocka je pala: slovenska rukometna reprezentacija nastavlja svoj put", piše Svet24 uz najavu večerašnje utakmice protiv Crne Gore koja je na rasporedu u 20:30.
 
Siol i drugi mediji potanko pojašnjavaju kronologiju događaja koji su prethodili današnjoj izvanrednoj konferenciji. Osobit je naglasak na odbačenim žalbama. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.