TRANSFERI

Službeno: Tottenham doveo jednog od najvećih engleskih talenata

Foto: Twitter

TOTTENHAM je u finišu prijelaznog roka kompletirao još jedno pojačanje. Londonski klub je nakon dovođenja Giovanija Lo Celsa, kojeg je Betisu platio rekordnih 80 milijuna eura, dobio još jednog sjajnog igrača. U pitanju je Ryan Sessegnon, koji je stigao iz Fulhama za 27,1 milijun eura. Igrač je prošao liječničke preglede i potom potpisao petogodišnji ugovor s europskim doprvakom.

Sessegnon ima 19 godina i igra na poziciji lijevog krila, a po potrebi je znao igrati i lijevog beka. Jedan je od najvećih talenata engleskog nogometa te se od njega očekuju velike stvari u budućnosti.

Sessegnon je za Fulham debitirao sa 16 godina, a do sada je uspio odigrati već 120 utakmica i zabiti 25 golova uz 18 asistencija. 

Prošao je sve mlađe selekcije engleske reprezentacije, a trenutačno nastupa za onu do 21 godine te čeka debi za A vrstu. Nakon transfera u Tottenham, ta mogućnost nikad nije bila bliža. 

Na njegovom dolasku inzistirao je trener Mauricio Pochettino, koji je uspio preoteti Sessegnona brojnim engleskim klubovima koji su ga lovili proteklih godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.