ŠOK ZA PEPA Do kraja sezone ostao bez prvog golmana

Foto: Getty Images/Guliver Image

CLAUDIO BRAVO, golman Manchetser Cityja koji je u četvrtak zbog ozljede morao izaći iz igre deset minuta prije kraja gradskog derbija protiv Uniteda (0:0), propustit će svih pet preostalih prvenstvenih susreta u Premier League.

Pregledima je utvrđeno da je Bravu lisni mišić lijeve noge potrgan u duljini od jednog centimetra, pa će City morati bez njegove pomoći od nedjelje i utakmice kod Middlesbrougha, zatim domaćih susreta s Crystal Palaceom, Leicesterom i West Bromom, te zadnje utakmcie sezone kod Watforda.
 
Golmanu na čijem dovođenju je Guardiola inzistirao i za kojeg je City platio Barceloni čak 20 milijuna eura, što je ogroman novac za veterana (34), tako prva sezona u Cityju definitivno završava velikim neuspjehom, onako kakva je i bila dok je bio zdrav.

Bravo je od početka sezone imao jako loših nastupa, kao na primjer protiv Barcelone u Ligi prvaka, kada je bio krivac za težak poraz 0:4, ali nakon što je City u siječnju istim rezultatom izgubio kod Evertona u Premier League, Guardiola mu je dao priliku još protiv Evertona (2:2), nakon čega je dva i pol mjeseca proveo na klupi, kao rezerva godinu dana starijem Willyju Caballeru. 
 
Guardiola ga je vratio na gol prije tri tjedna, gdje je Bravo proveo tri prvenstvene utakmice i poraz od Arsenala u polufinalu FA Kupa, nakon čega je došao spomenuti derbi s Unitedom i ozljeda.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.