Soldo: Izvukli smo pouku i gledamo prema naprijed

HRVATSKI trener na klupi Kölnovih nogometaša Zvonimir Soldo ne može biti zadovoljan startom u novu sezonu njemačkog nogometnog prvenstva.

Najneefikasnija momčad iz prošle sezone startala je u novu sezonu domaćim 3:1 porazom od Kaiserslauterna. Ishod dvoboja najviše je usmjerio domaći branič Youssef Mohamad, koji je zaradio isključenje već u 92. sekundi utakmice, čime je postigao bundesligaški rekord, a sva je tri gola Köln primio u posljednjih 20 minuta.

"Sljedeća utakmica Kölnu nosi gostovanje kod Werdera u subotu, a Soldo će u tom dvoboju biti lišen usluga spomenutog Mohamada, koji bi od Disciplinske komisije Njemačkog nogometnog saveza (DFB) mogao dobiti do tri utakmice suspenzije, te vrlo vjerojatno bez ozlijeđenog Pedra Geromela."

"Utakmica s Werderom za nas možda dolazi prebrzo, ali nakon toga slijede dva tjedna pauze pa ćemo imati vremena za konsolidaciju", komentirao je za Express Soldo, koji smatra da je sva tri gola Köln u prvom kolu mogao spriječiti.

"Razgovarat ću s momčadi. Radili smo pogreške koje ne bismo trebali raditi i ukazao sam na njih. Sada moramo prihvatiti poraz, izvući iz njega pozitivne stvari i gledati prema naprijed", dodao je hrvatski trener. Köln je prošle sezone kod Werdera poražen 1:0, a zadnji je put u bundesligaškom dvoboju slavio u Bremenu davne 1995. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.