Solskjaer nahvalio igrača: Neymar ga je uhvatio za međunožje, ali on je bio pošten

Foto: Screenshot Twitter

SINOĆ je na Old Traffordu PSG pobijedio United 3:1 i uoči zadnjeg kola napravio je totalni kaos u skupini. United, PSG i Leipzig imaju po devet bodova.

Najlakši posao imat će prvak Francuske koji u zadnjem kolu igra protiv turskog Bašakšehira, a s 3:1 pobjedom na Old Traffordu ima bolji međusobni omjer u odnosu na Engleze (United je na Parku prinčeva slavio 2:1).

S obzirom na važnost utakmice, ne čudi da je sve prštalo od nervoze i grubih startova. Unitedov Fred je isključen, a posebno je zanimljiva bila situacija kad su se u okršaju našli Scott McTominay i Neymar.

Škot je opasno i nekažnjeno nagazio na gležanj Brazilca, a sudac Daniele Orsato nije McTominayju pokazao ni žuti karton za ovaj prljavi potez.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU

To je gležanj koji je Neymar od početka prošle godine dva puta teško ozlijedio. Zbog toga nije igrao od siječnja do travnja 2019., a zatim je nakon povratka obnovio ozljedu pa nije igrao na Copa Americi. 

Brazilac je zato s travnjaka uhvatio igrača Uniteda za međunožje, a Škot nije želio potencirati taj potez, zbog čega ga je posebno pohvalio trener United Ole Gunnar Solskjaer.

''Ne želim komentirati protivničke igrače. Moji igrači znaju prave vrijednosti i želim da budu pošteni. Scotty je mogao pasti kad ga je Neymar uhvatio za međunožje, ali ja ne želim da rade takve stvari'', kazao je Norvežanin.
 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.