Carabao Kup

Solskjaer: Nema izgovora ako izgubimo četvrto polufinale u godinu dana

Foto: EPA

TRENER Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer izjavio je da njegova momčad neće imati izgovore ako izgubi svoje četvrto polufinale u 12 mjeseci.

United večeras od 20:45 na Old Traffordu dočekuje Manchester City u polufinalu Carabao kupa.

"Nema izgovora"

Ove dvije momčadi susrele su se u istoj fazi natjecanja prošle sezone, kada je uspješniji bio Manchester City koji je na kraju osvojio trofej.

United je nakon toga izgubio i polufinalne susrete u FA kupu od Chelseaja te od Seville u Europa ligi. 

"Napredovali smo tijekom posljednjih 12 mjeseci od polufinala ovog natjecanja prošle sezone. Ne radi se samo o tome da učimo kako ih pobjeđivati nego i kako zaraditi pravo da idemo tim putem. Imamo samopouzdanje i u dobroj smo formi. Nema izgovora", kazao je Solskjaer.

"Morat ćemo se dobro braniti"

Njegova momčad je pobijedila u osam od posljednjih 10 susreta u Premiershipu, a to je niz koji im otvara put za prvo mjesto na tablici ako pobijede Burnley 12. siječnja.

United u ovom susretu ne može računati samo na suspendiranog Edinsona Cavanija.

"Nikada ne znate u kojem će sustavu igrati Pep, ali znate da se morate zaista dobro braniti protiv Cityja. Teško je zadržati loptu u njihovoj polovici jer pronađu način da imaju više igrača na malom prostoru. Zbog toga moraš biti hrabar i kompaktan te moraš vjerovati svojim igračima", kazao je Solskjaer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.