UFC

Sonnen: Stipe Miočić je gotov? Nemate pojma što pričate

Foto: John Locher/AP Photo/Guliver

STIPE Miočić je tijekom vikenda poražen od Francisa Ngannoua u borbi za naslov prvaka UFC-ove teške kategorije. Kamerunski borac porazio je branitelja titule početkom druge runde i zavladao divizijom u kojoj ga mnogi očekuju dulje vrijeme na tronu.

Očekuje se i da bi njegova sljedeća borba trebala biti protiv Jona Jonesa, a spominje se i Derrick Lewis. Miočića se ne spominje prečesto u krugu kandidata koji će uskoro u kavez protiv Ngannoua.

To ljuti Chaela Sonnena, nekoć uspješnog MMA borca koji je na svom YouTube kanalu iznio svoje mišljenje o Stipi:

''Gdje je poštovanje koje je zaslužio? Želite pričati o tome da je gotov? Pa on je izdržao u meču protiv Ngannoua dulje nego četvorica prije njega, od kojih je jedan Cain Velasquez. Stipe je više ugrozio Ngannoua nego ta četvorica, ali njega se ne poštuje niti ga se ikad poštivalo.''

''On ne samo da je šampion, on je istinski junak. Najbliže što sam ja u životu vidio nekog nalik superheroju je upravo on. Zaista jest. Da na ulici naletite na duha u boci i da vam on kaže da će od vašeg sina napraviti Stipu Miočića, bili biste ponosni. No mi se ne divimo onome što je napravio unatoč ogromnoj razlici među njima, tome da je ušao u drugu rundu, tome da je velikog čovjeka skoro srušio, tome da je primio aperkat u bradu i nogu u glavu i nastavio se boriti sljedeće četiri minute. Ne vidimo to, nego se priča da je on gotov? Oprostite, nemate pojma što govorite'', zaključio je Sonnen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.