Sopić: Ne postoji u hrvatskom jeziku riječ za ovo što smo mi danas igrali

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

RIJEKA je u utakmici 22. kola Supersport HNL-a pobijedila Goricu 2:0 na gostovanju u Velikoj Gorici i ponovno preuzela vrh HNL-a. Oba pogotka postigao je Jorge Obregon s bijele točke. Precizan je bio u 66. i 75. minuti. U ovoj ludoj utakmici vidjeli smo još dva kaznena udarca, ali Marko Pjaca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela i Ante Matej Jurić u 52. minuti susreta nisu pogodili okvir gola. Utakmicu je komentirao trener Rijeke Željko Sopić.

"Prvo bih čestitao svojim igračima, ali i igračima Gorice jer je ovo danas bilo... ne postoji u hrvatskom jeziku riječ za ovo što smo mi danas igrali. Znam da gospodinu sucu nije bilo lako danas, ali uvjeti su bili nemogući. Ne mogu ni komentirati sudačke odluke, inače ih i ne komentiram, ali ovaj puta stvarno nisam ništa ni vidio", rekao je Sopić pa dodao:

"Danas je najbitniji bio karakter. Moram pohvaliti igrače koji su odigrali sjajno, koliko su mogli u ovim uvjetima. Nije tu bilo puno nogometa. Ovo što se dogodilo Pjaci s penalom, to se dogodi. Ne pucaju po vodi inače penale, nemaju gdje to ni vježbati, dogodilo se i njemu i Juriću."

Armada?

"Dečki su top, svaka im čast. Gro njih je slalo poruku da bi ih bilo duplo više da nije karneval, kakav karneval, igra Rijeka."