Spalletti: Na našim utakmicama događaju se nelogične stvari

Foto: EPA

HRVATSKA i Italija odigrale su 1:1 u trećem kolu skupine B Europskog prvenstva. Pogodak za vodstvo Hrvatske postigao je Luka Modrić u 54. minuti, i to nakon što mu je nepunu minutu ranije Gianluigi Donnarumma obranio kazneni udarac. Talijani su do boda došli u 98. minuti golom Mattije Zaccagnija.

Španjolska je u istom terminu pobijedila Albaniju (1:0) i tako osvojila skupinu s maksimalnih devet bodova. Italija je druga s četiri boda te ide direktno u osminu finala, a Hrvatska je treća s dva boda te ima minimalne šanse s takvim uspjehom biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe koje će također ići u nokaut-fazu. 

"Na našim utakmicama događaju se nelogične stvari, ali moramo uzeti kvalitete koje dečki imaju i staviti ih u poziciju da se iskažu na najbolji mogući način. Zasluženo smo prošli grupnu fazu. Zabili smo u 98., ali zasluženo. Sada ćemo imati priliku razmišljati o sljedećoj utakmici i osmini finala", izjavio je Spalletti.

Zaccagni: Ovo je prekrasna večer

Talijanski strijelac Mattia Zaccagni golom je odveo Italiju na sraz sa Švicarskom u osmini finala. "Iznimno sam zadovoljan i uzbuđen, ovo je prekrasna večer. Bilo je važno remizirati da bismo se kvalificirali na drugo mjesto. Zaslužili smo ovaj remi, trener je taktički sve dobro napravio, pokušat ćemo mu se odužiti na terenu protiv Švicaraca", rekao je Zaccagni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.