Španjolci: Kapetan Španjolske stiže kod Messija. Posao je 99 posto gotov

Foto: EPA-EFE

INTER MIAMI nastavlja dovoditi jaka imena u svoju momčad. Ugovore s klubom Davida Beckhama koji nastupa u MLS-u potpisali su Lionel Messi i Sergio Busquets, a očekuje se da će im se ubrzo pridružiti još neki igrači koji su u Europi izgradili vrlo uspješne karijere.

Španjolski mediji navode kako Inter Messiju želi dovesti što više prijatelja s kojima je tijekom karijere dijelio svlačionicu. Uz Busquetsa, novi trener ekipe postao je Argentinac Gerard "Tata" Martino, koji je s Messijem već surađivao u Barceloni i reprezentaciji.

Posao je dogovoren 99 posto

Novinar Toni Juanmartí piše kako je sljedeći na redu kapetan španjolske reprezentacije Jordi Alba koji je u statusu slobodnog igrača i u završnoj fazi pregovora s Inter Miamijem. Juanmartí tvrdi kako je prelazak 34-godišnjeg beka u SAD dogovoren 99 posto.

Alba je za Barcelonu igrao od 2012. i skupio je 459 nastupa za tu momčad. Bio je europski prvak sa Španjolskom i osvajač je Lige nacija nakon što je u ovosezonskom izdanju natjecanja Španjolska u finalu svladala Hrvatsku na jedanaesterce. S Barcom je šest puta bio prvak La Lige i jednom Lige prvaka.