Španjolci: Modrić igra protiv svog "brata". Još 2012. izgradili su poseban odnos

Foto: EPA

REAL MADRID od 18:30 gostuje kod Seville u 10. kolu španjolske La Lige. Iako 38-godišnji hrvatski kapetan Luka Modrić nije najavljen u prvoj postavi madridskog velikana, španjolski Relevo utakmicu je najavio pričom o prijateljstvu Modrića i godinu dana mlađeg Sergija Ramosa, koji se ovog ljeta nakon 18 godina vratio u Sevillu.

Relevo: Posebna utakmica

"Sergio Ramos igrat će protiv jednog od svojih najdražih prijatelja, svog 'brata' Luke Modrića. Ramos i Modrić još su 2012. izgradili poseban odnos. Sergio je bio podrška Luki od prvog trenutka i Luka mu je na tome uvijek bio zahvalan. 'Lukita i ja se samo pogledamo i razumijemo se', govorio je Ramos", piše Relevo i dodaje:

"Ramos i Modrić su bili vrlo bliski, zajedno su sa svojim obiteljima provodili praznike. Njihovo prijateljstvo ostalo je jednako blisko i kad su im se profesionalni putevi razišli. Ova će utakmica biti posebna."

Modrić i Ramos u Realu su zajedno proveli devet godina. Hrvatski reprezentativac stigao je 2012. iz Tottenhama, dok je Ramos 2021. nakon 16 godina napustio klub i potpisao za Paris Saint-Germain. Ovog se ljeta vratio u Sevillu, gdje je i započeo uspješnu karijeru.

Pročitajte više