Španjolci: Srpska zvijezda je nezadovoljna. Nudi se Real Madridu

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKI novinar Tomas Gonzalez, koji se specijalizirao kao insajder za Real Madrid, detaljno je na YouTubeu komentirao zadnji dan prijelaznog roka i planove prvaka Europe vezanog uz isti. U svojem izlaganju je otkrio dvije bombastične vijesti. Gonzalez je rekao kako su agenti Joška Gvardiola i Dušana Vlahovića ponudili svoje igrače kraljevskom klubu.

Vlahović (23) je sjajno započeo svoju karijeru u Juventusu, ali je upao u probleme u Torinu te mnogi smatraju da mu je odlazak u Staru damu velika greška. Sve se zakompliciralo i nedavnim sudskim postupcima u kojima je Juventusu skinuto 15 bodova, što je izazvalo revolt i želju za odlaskom kod većeg dijela ekipe, uključujući i Vlahovića.

Ancelotti priprema kadar za iduću sezonu

Mundo Deportivo je prenio vijest o nuđenju Vlahovića i potvrdio kako je to za Real opcija. Ipak, španjolski list je napisao kako klub neće posegnuti za tim rješenjem u posljednjim trenucima prijelaznog roka.

Prema njihovim izvorima, Ancelotti je zadovoljan ekipom koju ima i ideja mu je do ljeta raščistiti svoje planove s rezervnim napadačem Marianom Diazom te će odlučiti hoće li ostati samo na 35-godišnjem Karimu Benzemi.