Španjolski insajder: Prvotimac otpao za Hrvatsku. Ozlijedio se

Foto: Profimedia

ŠPANJOLSKA otvara Euro protiv Hrvatske u subotu od 18 sati. Miguel Angel Diaz, novinar radiopostaje Cope i insajder Reala i reprezentacije Španjolske, iz Njemačke javlja o problemu dva dana prije meča. Aymeric Laporte (30), stoper saudijskog Al Nassra i Španjolske s 29 nastupa za nacionalnu momčad, otpao je za utakmicu s Hrvatskom zbog ozljede mišića. 

Diaz otkriva ovo, kao i tko će ga zamijeniti kao starter. To će biti Nacho, kapetan Reala, koji je već sjajno uskočio tijekom nedavno završene klupske sezone. Real je naime imao strahovitih problema s ozljedama braniča. Gotovo cijelu sezonu odigrao je krpajući obranu i bez ključnih stopera Davida Alabe i Edera Militaa, ali je usprkos tome osvojio La Ligu i Ligu prvaka.

Jedan od najzaslužnijih za to je Nacho, koji je odlično pokrio poziciju centralnog braniča. On je četiri godine stariji od Laportea i ima četiri utakmice manje za Španjolsku. Očekuje se da uz Nacha stoper bude Robin Le Normand (27) iz Real Sociedada. On ima samo 11 nastupa za Španjolsku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.