Liga prvaka

Katalonski mediji slave pobjedu Šahtara. Modrić je u prvom planu na naslovnicama

Foto: EPA

DAN nakon poraza Reala od Šahtara u Kijevu rezultatom 2:0, naslovnice španjolskih medija nisu bile naklonjene Zinedineu Zidaneu i njegovoj momčadi.

Marca, koja već spominje Mauricija Pochettina i Raula kao moguće Zidaneove nasljednike, na naslovnicu je stavila fotografiju igrača Reala koji izgledaju kao razbijena vojska uz opis:

 

Inter je Realu dao novi život u Ligi prvaka

"Tko te gledao i tko te gleda."

Madridski sportski list je konstatirao kako Real nije izgledao loše na terenu u prvom poluvremenu, ali je s njega potpuno nestao u drugom dijelu kada su Dentinho (57.) i Solomon (82.) donijeli pobjedu Šahtaru. Bio je to peti poraz u 15. službenoj utakmici Reala ove sezone.

AS je na naslovnicu odlučio staviti samo fotografiju Zinedinea Zidanea uz opis: "Granična situacija". U podnaslovu piše kako je Inter pobjedom nad Borussijom (M) dao novi život Realu koji sada ovisi sam o sebi i mora pobijediti Nijemce ako želi proći u osminu finala Lige prvaka.

Katalonski mediji slave zajedno sa Šahtarom

Listovi naklonjeni Realu bili su kamilica prema onome što je katalonski Mundo Deportivo napisao o predstavi Reala u Kijevu. Njihovu naslovnicu krasi Luka Modrić koji leži na travnjaku, a iznad njega je naslov: "Od lošeg na gore".

Drugi katalonski list Sport se na naslovnici odlučio za fotografiju slavlja igrača Šahtara uz kratak opis: "Totalna kriza". Iz Sporta napominju kako Zidane iz kluba ne želi otići zbog lošeg starta u novu sezonu.

U skupini B svi još uvijek mogu proći u osminu finala Lige prvaka

Od ostalih europskih medija u svom tiskanom izdanju nitko u prvi plan ne stavlja poraz Reala, ali La Gazzetta dello Sport slavodobitno objavljuje: "Inter je živ", nakon što je momčad Antonija Contea u Njemačkoj svladala Borussiju (M).

To znači kako ususret posljednjem kolu u skupini B Lige prvaka još uvijek sve četiri momčadi mogu proći dalje. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.