Špehar i Sylvestr zablistali u Čakovcu

DINAMO reprezentativnu stanku koristi za prijateljske utakmice. Nakon Đakova, modri su protutnjali kroz Čakovec, bez Badelja, Vrsaljka, Vide, Kelave, ozlijeđenih Rukavine, Leke, Tomečaka i Moralesa. U Čakovcu, kao ni u Đakovu, nisu bili Bišćan, Cufre i Ibanez. I takav Dinamo bio je superioran; zabio je Slogi šest pogodaka i primio jedan.

Sylvestr je doveo Dinamo u vodstvo, nakon što je mu je loptu predao mladi desni bočni Marotti. Napadač Dinama nakon dobrog primanja snažnim udarcem po travi postiže jedini pogodak u poluvremenu, navodi Dinamov službeni web.

U nastavku utakmice Kruno Jurčić napravio je nekoliko izmjena pa su tako u igru ušli Dino Špehar, Domagoj Pavičić, Jozo Šimunović, Antun Palić i Tin Karamatić. Pretkraj drugog poluvremena u igru je umjesto Lončarića ušao mladi Oliver Zelenika.

57. minuta donosi pogodak mladog Dine Špehara.

U 63. minuti vodstvo je povisio Antun Palić, ali Sloga je smanjila s(p)retnim pogotkom/centaršutom Darka Vabeca, kada je lopta preskočila sve igrače Dinama i neometano ušla u gol. Ubrzo, penal za Dinamo nakon prekršaja na Puljiću. Kramarić je bio siguran izvođač, a potom na scenu opet stupa Špehar, svojim drugim pogotkom na asistenciju Pokrivača.

U samoj završnici raspoloženi Sylvestr postavio je konačnih 6:1.

Prijateljska utakmica, Čakovec, 3.9.2011.

NK Sloga Čakovec - GNK Dinamo 1:6 (0:1)

Suci: Horvat (Šenkovec), Jurčec (D.Kraljevec), Kraljić (Vularija)

Gledatelja: 1.500

Sloga Čakovec: Mihalković - Obadić, Vabec Darmir, Vurušić, Glad, Balić, Vabec Davor, Vabec Darko, Vugrinec, Sakač, Zoka

Dinamo: Lončarić - Bručić, Puljić, Barbarić, Kramarić - Marotti, Pokrivač, Sammir, Calello- Sylvestr, Beqiraj

Strijelci: 0:1 - Sylvestr (26.),0:2 - Špehar (57.), 0:3 - Palić (60.), 1:3 - Darko Vabec (63.), 1:4 - Kramarić (70.), 1:5 - Špehar (83.), 1:6 - Sylvestr (87.)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.