Split bez prebijene pare i gola najavljuje: Srušit ćemo Dinamo

Foto: Hina

SPLIT sutra od 19 sati dočekuje Dinamo na Parku Mladeži u 33. kolu Prve HNL. Petoplasirana momčad prvenstva pokušat će prekinuti niz od pet utakmica bez pobjede (četiri remija i poraz) protiv lidera i aktualnog prvaka Hrvatske.

Sablić: Dinamo je favorit, ali...
 

Ekipa Gorana Sablića, koja mjesecima nije primila plaću, zna kako srušiti Zagrepčane, jer ih je 30. listopada 2015. pobijedila s 1:0 golom Petra Franjića u 38. minuti. 

"Dinamo je lider prvenstva, znamo da su favoriti. Ljudi pobjeđuju svaku utakmicu, imaju pregršt kvalitete, što su pokazali i protiv Rijeke. No, u posljednje dvije utakmice smo izgledali odlično. Imamo formulu kako igrati protiv njih i nadam se da ćemo na isti način i sutra odigrati. Ako ostvarimo pozitivan rezultat to nam može biti prekretnica u završnici prvenstva", rekao je Sablić.

Splićani više od mjesec bez gola

Nevjerojatno zvuči podatak da je Split posljednji gol u prvenstvu postigao 20. ožujka u remiju 1:1 kod Lokomotive, kada je Franjić zabio u 76. minuti. A, crni niz ekipa želi prekinuti upravo protiv momčadi Zorana Mamića.

"Naravno da nam nedostaje gol. Zbog toga se i igra nogomet. No,  ako izuzmemo posljednju utakmicu, protekle četiri smo bili puno dominantniji od protivnika. Dražen Bagarić i Maksim Vitus su jučer trenirali nakon dosta vremena. Bagarić ako bude mogao, bit će na klupi. Vraća se i Aleksandar Miljković, a nadam se da će i Ante Majstorović moći igrati. U napadu bi mogli zaigrati Dino Špehar, Ivan Pešić i Petar Mišić", otkrio je trener Splićana.

Igračima kasne plaće već mjesecima, momčad je na rubu pobune i štrajka, gola nema više od mjesec dana. Kada znamo sve ovo, nejasno je na čemu Split temelji navedeni optimizam pred susret s Modrima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.