SPLIT KREĆE PO SENZACIJU Totalno žutilo okupiralo Zagreb

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

VEČERAS od 20 sati Cedevita će u trećoj odlučujućoj utakmici polufinalne serije doigravanja A1 lige ugostiti košarkaše Splita. Serija je trenutno izjednačena (1:1), a nakon večerašnje utakmice doznat ćemo tko ide u ovogodišnje finale hrvatskog prvenstva.
 
Ulaz na utakmicu je besplatan, a gostujuća momčad imat će veliku podršku s tribina Doma sportova. Naime, iz Splita je krenuo autobus pun navijača, a pridružit će mi se i velik broj splitskih studenata u Zagrebu. Večeras se očekuje pravi košarkaški spektakl na parketu Doma sportova.




Razigravač Roko Ukić svjestan je koliko je ova utakmica bitna za sezonu Cedevite.
 
"Moramo se maksimalno mobilizirati i dobiti tu treću, odlučujuću utakmicu. Split se pokazao kao izuzetno dobar protivnik. Ne mislim da smo ih drugu utakmicu podcijenili, jednostavno smo imali jako loš dan generalno kao momčad i zasluženo su nas pobijedili. Moramo sad napraviti sve da u toj odlučujućoj utakmici pokažemo da to ipak nije realna slika i realan odnos snaga na terenu", rekao je kapetan Cedevite.  
 
Trener Splita Ivica Skelin također je najavio dvoboj u Zagrebu.
 
"Bilo bi normalno da Cedevita osvoji titulu ako bi se mjerila pojedinačna kvaliteta, oni će sigurno biti drugačiji nego u ove dvije prve utakmice. Naš cilj je da se držimo što je duže moguće u egalu, tada će pritisak ići na drugu stranu. Igrat ćemo na mali broj poena, na 70-75 poena. Za to moramo smanjiti broj naših pogrešaka u napadu. Ako uspijemo u tome, imat ćemo šansu", rekao je Skelin.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.