Split predstavio drugog novog trenera u tjedan dana

Foto: DalmacijaNews

 NAKON nekoliko dana neizvjesnosti Split je dobio novog trenera. Umjesto već najavljenog Elvisa Scorije, čija je slika i dalje na naslovnici službene stranice kluba, klupu "Crvenih" preuzeo je Bruno Akrapović.

On je naslijedio Vjekoslava Lokicu koji je smijenjen zbog slabih rezultata. Prošlog tjedna klub je potvrdio da će novi trener postati Scoria, ali on se jučer predomislio i odustao navodeći da ne smatra poštenim da se njemu isplaćuje plaća, a igračima ne.

50-godišnji Akrapović, bivši BiH reprezentativac, stigao je iz Njemačke i odmah prihvatio ugovor sa Splitom.

Veći dio svoje karijere proveo je u Njemačkoj kamo je otišao iz zeničkog Čelika. Nastupao je za Arminiju Hannover, Gottingen, Wolfsburg, Borussiju Berlin, Energie Cottbus, Rot-Weiss Erfurt, Kickers Offenbach, a kao trener je vodio Mosor, Val, Solin, Neretvu, gibraltarsku Europu i makedonsku Škendiju.

"Vidio sam da je klub ostao bez trenera, čelnici su me nazvali i pitali da li sam zainteresiran, moj odgovor je bio potvrdan i odmah sam se uputio prema Splitu. Danas sam imao ugodan razgovor s predsjednikom, dogovorili smo sve detelje i idemo odmah na posao", rekao je Akrapović, prenosi DalmacijaNews.

Prvi izazov bit će mu veliki derbi s Hajdukom sljedećeg vikenda.

"Želim i ovdje pokazati da imam kvalitetu i da mogu napraviti dobre stvari. Ekipa je kvalitetna, moramo vjerovati u sebe i postaviti cilj koji ćemo svi zajedno pratiti. Oduvijek mi je bila želja trenirati klub iz najvišeg razreda hrvatskog nogometa", dodao je Akrapović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.