Traženi mladi europski prvaci: Adrian nasljednik Aguera u Atleticu, Capel prešao u Sporting

ATLETICO MADRID potpisao je mladog španjolskog reprezentativca Adriana Lopeza, bivšeg člana Deportiva. Lopez bi trebao biti zamjena za Sergija Agüera koji je na izlaznim vratima kluba.

Španjolac je doveden kao slobodan igrač nakon što je sudskim postupkom raskinuo ugovor s bivšim poslodavcem Depotivom. Potpisao je na četiri sezone, a detalji ugovora još nisu poznati.

"Adrian je prošao liječnički pregled i potpisao je ugovor s crveno-bijelim klubom", piše na klupskim stranicama.

Iako je igrač već predstavljen španjolskoj javnosti, njegova priča s Deportivom mogla bi dobiti svoj nastavak s obzirom da njegovi bivši šefovi spremaju žalbu na posljednju odluku suda.

Lopez je na nedavno završenom Europskom prvenstvu do 21 godine ponio naslov najboljeg strijelca prvenstva, koje je ujedno i njegova Španjolska osvojila. Španjolac je doveden u klub kao zamjena za nezadovoljnog Argentinca Sergija Agüera koji je poručio da se više ne namjerava vratiti u Madrid.

Capel iz Seville u Lisabon za 3,5 milijuna eura

Mladog španjolskog reprezentativca Diega Capela iz Seville je lisabonski Sporting doveo za 3.5 milijuna eura, potvrđeno je u utorak.

Andaluzijski klub, koji je proteklih sezona odbijao dvoznamenkaste milijunske ponude za svog ljevokrilnog nogometaša, pristao je pustiti Capela za kudikamo skromniji iznos. Izbori li Sporting u idućoj sezoni nastup u Ligi prvaka, Sevilla će inkasirati dodatnih 200.000 eura.

S lisabonskim je klubom 23-godišnji Capel potpisao petogodišnji ugovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.