TRANSFERI

Sportski direktor Dortmunda: Raioli sam rekao naš plan s Halandom. Bili smo jasni

Foto: EPA

SPORTSKI direktor Borussije Dortmund Michael Zorc je kazao da Erlinga Halanda još dugo vidi u tom njemačkom klubu iako igračev otac pregovara s Real Madridom i Barcelonom.

Erlingov otac i Raiola su u Španjolskoj na pregovorima

Alf-Inge, Erlingov otac, trenutno je u Madridu s menadžerom Minom Raiolom, koji zastupa njegovog sina. Oni u glavnom gradu Španjolske namjeravaju obaviti sastanak s predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom nakon što su već u Barceloni sjedili s prvim čovjekom katalonskog kluba Joanom Laportom.

Sve ovo ukazuje da bi 20-godišnji Norvežanin ovog ljeta mogao napustiti klub, ali Zorc drugačije vidi ovu situaciju. On je svoje planove prenio Raioli.

"Još dugo ga vidim ovdje"

"Pričao sam s Raiolom jučer. Rekao sam mu naše namjere. Mi imamo dugoročan plan s Erlingom. Ne želimo se baviti spekulacijama. Vidim ga još dugo u našem klubu", kazao je Zorc.

Haland je u Dortmund stigao u siječnju 2020. godine iz RB Salzburga za 20 milijuna eura, a od tada je u 49 nastupa za klub u svim natjecanjima postigao čak 49 golova.

Sada je na meti svih najvećih europskih klubova, a Raiola je nedavno izjavio da Norvežanin može birati kamo će otići. 

Haland u ugovoru s Dortmundom ima klauzulu prema kojoj ga se u ljeto 2022. godine može kupiti za 70 milijuna eura, ali teško je očekivati da će bilo tko od zainteresiranih klubova čekati još godinu dana. 

Kako je nedavno objavio ESPN, Borussia želi zadržati svojeg najboljeg igrača još godinu dana pa će za njega ovog ljeta tražiti 180 milijuna eura. Nijemci su svjesni koliko je Haland tražen na tržištu, ali i da ga sljedećeg ljeta mogu izgubiti za puno manje novca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.