Svjetsko prvenstvo u rukometu

Šprem: Prije Svjetskog prvenstva svi bi potpisali osvajanje petog mjesta

Foto: Screenshot (RTL)

>>> KOMPLETAN RASPORED, REZULTATE, ANALIZE I REAKCIJE IZ NJEMAČKE PRATITE NA INDEXOVOJ TEMI ZA SP. 

HRVATSKA je pobjedom 23:20 protiv Francuske osigurala treće mjesto skupine 1 drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva i plasman na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Goran Šprem i Valter Matošević, stručni komentatori RTL-a, još jednom su analizirali nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a najavili su i utakmicu za peto mjesto protiv Švedske.

"Pobjeda protiv Švedske je realnost ako prikažemo igru poput današnje. Opet će biti dvorana puna tuđih navijača, ali mi smo pokazali karakter", započeo je Matošević pa dodao:

"Kada gledamo cijelo prvenstvo, odigrali smo savršeno. Samo kad bismo mogli izbrisati onaj Brazil. Pogotovo smo bili dobri u fazi obrane koja je vukla sve. Napad nije bio toliko aktivan, ali sve smo nadoknadili u obrani, na čelu s našim vratarima došli smo do super rezultata."

Šprem, iako žali zbog poraza od Brazila, kaže kako trebamo biti zadovoljni ovakvim rezultatom na kraju.

"Utakmica sa Švedskom nosi potencijalno domaćinstvo kvalifikacija za Olimpijske igre, što nije zanemarivo. Bilo bi dobro pobijediti, vratiti se u Hrvatsku s pobjedom, bez obzira na to što smo izgubili dvije utakmice. Pobijedili smo Francusku, trebalo bi sada i Švedsku. Cilj je ostvaren. Nismo ušli u polufinale, ali peto mjesto je ono što bi svi potpisali prije Svjetskog prvenstva", tvrdi Šprem.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.