Transferi

Sprema se velika razmjena Juventusa i Milana

Foto: EPA

NAKON što je prošlog ljeta dogovorio razmjenu igrača s Barcelonom, Juventus bi u sljedećem prijelaznom roku isto mogao napraviti s Milanom.

Goal.com javlja da Juventus i Milan planiraju razmjenu Federica Bernardeschija i Alessija Romagnolija. Obojica nogometaša su ove sezone u nemilosti navijača i ugovori im traju do kraja sljedeće sezone.

Romagnoli je, iako je kapetan Milana, izgubio mjesto u prvih 11 od Fikaya Tomorija jer trener Stefano Pioli smatra da je prespor za 4-2-3-1 formaciju. S druge strane, Juventus traži stopera jer je izvjesno da će na kraju sezone klub napustiti kapetan Giorgio Chiellini.

Bernardeschi je kod Andree Pirla u Juventusu promijenio nekoliko pozicija i nije blistao ni na jednoj, a u Milanu bi mogao biti jedan od ključnih igrača u ofenzivnom dijelu momčadi. U 36 nastupa ove sezone nije postigao niti jedan pogodak i skupio je tri asistencije.

Juventus i Milan su još i prošle sezone pregovarali o ovom poslu, ali se nisu uspjeli dogovoriti. Obojici nogometaša je agent Mino Raiola pa se očekuje da će zbog toga posao lakše realizirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.