SP RUKOMET 2019

Srbi iskreni nakon debakla: Ono što smo radili protiv Francuza bilo je smiješno

Foto: EPA

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom ovdje

RUKOMETNA reprezentacija Francuske pobijedila je Srbiju u drugom kolu Svjetskog prvenstva 32:21. Srbi su se odlično držali do 20. minute prvog dijela, čak su i vodili 9:8, no raspali su se u nastavku, a Francuzi su bez Nikole Karabatića zasluženo slavili pred 12 tisuća gledatelja u Berlinu.

Stefan Vujić bio je iskren poslije debakla od Francuske na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj.

"Idemo, analizirat ćemo, izvući ćemo pouke. Danas realno nitko nije očekivao nešto, ono što zabrinjava je što nismo pokazali volju i želju koja nas je krasila protiv Rusa. Sutra je dan odmora, spremit ćemo se za ono što nas čeka", rekao je.

Jedan od boljih u reprezentaciji, Nemanja Zelenović, ozlijedio se uoči utakmice i njegov izostanak se uvelike osjetio.

"Danas se vidjelo koliko je svaki igrač bitan, ozljeda je takva da mu treba 10 dana mirovanja. U prvom krugu smo bez njega, mnogo nam znači, morat ćemo pronaći rješenje. Značit će mnogo i dan odmora za sljedećeg protivnika i prilika nam je to da pogledamo gdje smo danas griješili. Ono što smo radili protiv Francuske bilo je u najmanju ruku smiješno", brutalno je iskren bio Vujić.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.