SRBI NAKON OPROŠTAJA OD POLUFINALA "Dok je bilo snage, parirali smo"

Foto: Pixsell (Goran Stanzl)

SRBIJA je večeras u prvoj utakmici drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj izgubila protiv Norveške 27:32. Srbi su se porazom oprostili od završnice kontinentalne smotre.
 
"Čestitao bih Norvežanima na pobjedi. Zadovoljan sam učinkom svoje momčadi. Ne zaboravimo napomenuti da smo igrali protiv svjetskih vicešampiona poslije tri teške utakmice i ne mnogo dana za odmor. Dok je bilo snage, parirali smo. U napadačkoj fazi igrali smo dobro i uznapredovali u segmentima u kojima smo prije kaskali. U sadašnjem momentu i sadašnjim okolnostima rezultat protiv Norveške je dobar za nas", izjavio je izbornik srpske reprezentacije Jovica Cvetković za mrežnu stranicu Srpskog rukometnog saveza uz najavu kako će Orlovi svršetak prvenstva dočekati s pobjedničkim aspiracijama.
 
"Imamo četiri dana pauze za regeneraciju i pripremu naredna dva meča protiv Francuske i Bjelorusije, u kojima nećemo ući s bijelom zastavom. Pokušat ćemo napraviti što je više moguće."
 
Kapetan srpske izabrane vrste Žarko Šešum poručio je kako večerašnji ogled s Norveškom može poslužiti kao pouka.
 
"Odlučujući momenti dogodili su se početkom drugog poluvremena kada su Norvežani postigli seriju laganih golova i napravili razliku. Pružili smo maksimum, dobro smo igrali protiv jednog od najboljih timova na svijetu. Iz meča s Norvežanima svakako možemo izvući neke pozitivne stvari", zaključio je Žarko Šešum. 
 
Srbija će se u ponedjeljak susresti s Francuskom, a dva dana kasnije s Bjelorusijom.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.