regija

Srbi oduševljeni trenerom Čukaričkog: Presedan, naš nogomet ovo ne pamti

Screenshot: Twitter

PARTIZAN je samo bodom (0:0) kod Čukaričkog u 30., zadnjem kolu regularnog dijela prvenstva Srbije, omogućio Crvenoj zvezdi da pred doigravanje zauzme prvo mjesto. Nakon remija srpsku javnost oduševio je trener Čukaričkog: "Partizan je danas bio puno bolji od Čukaričkog, posebno u prvom poluvremenu i nezasluženo nije pobijedio. Partizan je diktirao utakmicu i morao je slaviti, mi smo bili ispod svake razine.

Imali smo puno mladih igrača, počevši od mladog Kovačevića, koji ima nepunih 18 godina i koji je napravio start za izravan crveni karton, koji suci nisu vidjeli. Ja rijetko komentiram suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo kazniti crvenim kartonom."

Srpski mediji oduševljeni su ovakvim priznanjem Saše Ilića, inače igračke legende Partizana, koji je sada oštećen protiv momčadi koju vodi njegov velikan. Ovo što je Ilić rekao nazivaju presedanom u srpskom nogometu i izjavom koja se u njemu ne pamti.

Radi se o situaciji iz prvog poluvremena utakmice, kada je mladi stoper Bojan Kovačević s leđa zaustavio Ricarda Gomesa, koji je imao otvoren put prema golu. Sudac Novak Simović dao mu je samo žuti karton, a VAR se nije oglasio. Igrači Partizana žestoko su prosvjedovali, ali uzalud.