Srbi šokirali Beusana: "Jezivo"

Screenshot (Youtube)

SRĐAN OBRADOVIĆ, srpski sudac poznat po nizu sramotnih odluka, uhićen je nakon izmišljanja jedanaesterca u pobjedi Spartaka 2:0 protiv Radničkog.
 
Da pogledate snimku situacije 100 puta, nećete shvatiti zašto je Obradović dosudio jedanaesterac u 79. minuti utakmice. 
 

 
Tužiteljstvo u Novom Sadu izdalo je nalog, a policija je uhitila Obradovića zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo zlouporabe službenog položaja. Sudac je priveden u policijsku postaju u Jagodini, a uz kaznenu prijavu priveden je tužitelju.
 
U obranu Obradovića stao je Mateo Beusan, najpoznatiji hrvatski sudački ekspert.
 
"Stvarno nema govora o kontaktu, moglo mu se pričiniti jedino da je lopta udarila u ruku obrambenog igrača Radničkog, ali i to se teško bilo zabuniti jer je lopta bila nisko upućena, odskočila je kraj noge ili kroz noge", rekao je Beusan za Slobodnu Dalmaciju pa nastavio:
 
"Ipak, da zbog toga bude priveden, to je nečuveno! Pa nije to ni tolika najveća greška koja se dogodila. Zar nije ne tako davno u Dugopolju postignut gol a da ga baš nitko nije vidio?! To je veća greška. Ne možeš u zatvor zbog greške, ma kakva ona bila. Čini mi se da je očito policija nešto uhvatila, nekoga u nekakvim razgovorima. Sigurno imaju neku osnovanu sumnju da se nešto čudno radilo. Nešto se zna i nešto se kuhalo oko toga. Vidjet ćete, ustanovit će se zašto su oni njega odveli u zatvor."
 
A ako je uhićen samo zbog ove pogreške...
 
"E to ne da bi bilo samo čudno nego bi bilo i jezivo."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.