Rukometni Euro

Srbija pred ispadanjem s Eura: "Htio je ući i našamarati nas"

Foto: EPA

UOČI rukometnog Europskog prvenstva mnogi su utakmicu između Srbije i Bjelorusije vidjeli kao okršaj za drugo mjesto u skupini A. Bjelorusi su u prvom kolu slavili s 35:30 i tako se približili prolasku skupine u kojoj su još Hrvatska i Crna Gora.

Srbija je već nakon prve utakmice pred ispadanjem. Vjerojatno će za prolazak morati pobijediti i Crnu Goru i Hrvatsku, a nakon loše predstave protiv Bjelorusije sve je manje onih koji vjeruju da će izabranici Nenad Peruničića proći u drugi krug.

"Odigrali smo solidno prvo poluvrijeme, iako nismo pomogli vratarima. U napadu smo dali dosta golova, ali imali smo tu crnu rupu, nekonkretnost i strah pojedinih igrača", rekao je Stefan Vujić, srednji vanjski Srbije.

"Jedva čekamo sljedeću utakmicu. Mentalna snaga je sve, vidjet ćemo koliko ćemo se brzo spremiti i prijeći preko ovog poraza. Na nama je sve, pa ne može izbornik ući u teren, makar bi on to volio i našamarao nas sve", dodao je Vujić, rođeni Riječanin koji je ranije nastupao za Hrvatsku.

Vanja Ilić, lijevo krilo, teško je pronalazio riječi nakon razočaravajućeg starta natjecanja.

"Teško mi je nešto reći nakon ovakve utakmice i ovakvog poraza. Mislim da nas je koštalo što smo promašili previše zicera, nekoliko sedmeraca. Moramo se dići nakon ovog poraza, ali će biti teško. Nisam se nadao ovome."

Srbija u subotu igra protiv Crne Gore i porazom bi već tad ostala bez šanse za drugi krug. Ako pobijedi, onda će protiv Hrvatske u ponedjeljak vjerojatno igrati za prolazak skupine.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.