UFC

Srpska UFC zvijezda odgovorila Cormieru: Poznajem jednog tipa...

Foto: Meddi Kabirzadeh/Guliver Image

JIRI PROCHAZKA, češki MMA borac, nova je velika zvijezda UFC-a. U posljednje dvije borbe upisao je dva spektakularna nokauta koja su ga lansirala u sam vrh poluteške divizije.

Daniel Cormier, bivši prvak u teškoj i poluteškoj kategoriji UFC-a, rekao je kako samo trenutni prvak Jan Blachowicz ima šanse protiv Prochazke.

"Jiri je poseban borac. Bitno je to da nije bio nimalo umoran, što je jako čudno jer je nabio jako visoki ritam. Iskreno, kad sam vidio kako Reyes izgleda nakon prve runde, mislio sam kako je samo pitanje vremena kad će ga Jiri dovršiti. Lik je poput lavine i ne vidim što ga može zaustaviti, stalno ide naprijed. Morate ga nokautirati, a ne znam tko bi to mogao učiniti, osim možda Jana Blachowicza", rekao je Cormier u DC & Helwani emisiji.

Aleksandar Rakić, srpski MMA borac, trenutno je trećerangirani borac u diviziji, jedno mjesto iza Prochazke. On je na svojem Twitteru tagirao Daniela Cormiera i postavio pitanje tko može zaustaviti Prochazku. "Hej, DC, poznajem jednog tipa", napisao je Rakić. 

Pri vrhu divizije vlada gužva. Devetog rujna će Blachowicz braniti svoju titulu protiv Teixeire, a fanovi se slažu kako bi najlogičnije bilo upariti Rakića i Prochazku u borbi za poziciju prvog izazivača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.