Srpski borac izgubio od Slovenca pa poludio: "Glupi sudac zaslužuje metak"

Foto: FFC

DUŠAN DŽAKIĆ i Bojan Kosednar ovog su se vikenda ponovno susreli u ringu. Njihov revanš odrađen je u Trstu na East Invasion 2 eventu, a ovom je prigodom pobjeda pripala slovenskom borcu. No ponovno, baš kao i nakon FFC 20 priredbe u Zagrebu, više od same borbe priča se o kontroverznom prekidu.

Naime, u jednom trenutku “Želva” pogađa Džakića u trbuh, nakon čega ovaj pada na pod. Ubrzo nakon što je Kosednar krenuo s udarcima nogama, sudac ulijeće i zaustavlja meč. Džakić, uvjeren kako je hvatanjem noge svog protivnika i dalje bio u igri, nikako ne prihvaća prekid te se skupa sa svojim timom žali na odluku suca. Cijeli slučaj trebao bi dobiti i svoj nastavak budući da srpski borac namjerava snimku meča proslijediti Svjetskoj MMA organizaciji (WMMAA).

"Poništen meč! Glupi sudac je zasrao. Potencijalno sjajnu borbu je pretvorio u cirkus. Velika sramota! ‘No contest’! Pričao sam s promotorima i video ide u WMMAA. Sudac zaslužuje metak što je upropastio mogući sjajan meč. Sramota, sudac iz kickboxinga u MMA borbi. Idiot", prokomentirao je Džakić borbu kroz niz objava na svom Facebook profilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.