Srpski golman zabio jedan od najluđih golova sezone u pobjedi kojoj se veseli Hajduk

Foto: Profimedia

SRPSKI golman Ognjen Čančarević (34) postigao je jedan od najluđih golova sezone u utakmici njegovog Noaha, armenskog prvoligaša, i grčkog AEK-a. Radi se o utakmici 3. pretkola kvalifikacija za ulazak u ligašku fazu Konferencijske lige, a pobjednik ovog dvomeča igrat će protiv pobjednika iz dvomeča slovačkog Ružomberoka i Hajduka. 

Upravo zbog toga će ovaj pogodak, a onda i 3:1 pobjeda Noaha biti dočekani s veseljem u Splitu. Naravno, puno je prerano pričati o okršaju u play-offu, Hajduk tek mora proći Ružomberok, ali jasno je da bi u Splitu, ako prođu Slovake, puno radije voljeli za protivnika imati omaleni Noah iz Jerevena nego AEK, velikana koji je lani izbacio Dinamo iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Da to bude tako, pomogao mu je Čančarević koji je postigao pogodak za 2:1 i to tako da je ispucao loptu ispred svog gola te njome prevario Thomasa Strakoshu, golmana AEK-a na drugoj strani terena. Čančarević je u Armeniji od 2018. godine, a Noah mu je drugi klub nakon što je godinama branio za Alashkert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.