Srpski medij: Skandal! Hrvati od UEFA-e traže pjesmu s ustaškim simbolima

Foto: Profimedia

TELEGRAF, jedan od najčitanijih medija u Srbiji, na dan odlučujuće utakmice Hrvatske i Italije u zadnjem kolu skupine Eura na prvom mjestu sportske rubrike donosi tekst pod naslovom "Skandal! Hrvati dostavili UEFA-i popis pjesama za meč s Italijom, a na listi je jedna s ustaškim simbolima", ispod kojeg piše:

"Hrvatski navijači u Njemačkoj su podigli atmosferu na Europskom prvenstvu. Međutim, dogodio se i jedan skandal. HNS je dostavio UEFA-i popis pjesama koje bi se puštale prije utakmice s Italijom. Prethodno, pred utakmice protiv Španjolske i Albanije, navijači su se zagrijavali uz nove himne kao što su Najbolja kad je najteže i Srce vatreno Zaprešić Boysa.

Ostale pjesme koje su se puštale na stadionu uključivale su hitove domaćih izvođača Miše Kovača, Doris Dragović, Prljavog kazališta, Colonije, Magazina, Tomislava Ivčića i Dalmatina. Ono što je zapravo izazvalo skandal je što su Hrvati dostavili spisak pjesama za Italiju, a na njemu se nalazi pjesma Marka Perkovića Thompsona Lijepa li si, koja ima provokacija i ustaških simbola", pišu Srbi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.