Srpski mediji: Lovren i Brozović simulirali klanje Srba i prstima radili pištolje

Screenshot

NASLOVNICAMA srpskih portala dominiraju vijesti da su Dejan Lovren i Marcelo Brozović u kafiću potonjeg slavili broncu s SP-a uz Thompsonove pjesme. Mondo piše: "Skandalozno. Pjevali su Thompsona pa veličali ustaše i sve snimili!" Kurir je tekst naslovio: "Lovren i Brozović vikali ‘Za dom spremni’ i ludovali uz ustaške pjesme".

Nova.rs laže. Lovren nije "simulirao klanje Srba", nego pokazivao na tetovažu bombe na Brozovićevom vratu

Nova.rs piše: "Skandal u Hrvatskoj: Lovren i Brozović skandirali 'Za dom spremni' i simulirali klanje Srba" te dodaje: "Dejan Lovren je u jednom trenutku kada ide stih 'kolji bagru' koji se odnosi na klanje Srba rukom simulirao tu radnju i smijao se, u čemu su mu se pridružili i ostali."

Moramo istaknuti da je ovo višestruka laž spomenutog portala. U Čavoglavama naime nema stiha o Srbima "kolji bagru", nego se na srpske trupe odnosi stih "baci bombu, goni bandu". Lovren nadalje nije "simulirao klanje Srba", nego je pri tome pokazivao na vrat Marcela Brozovića, na kojem je tetovirana bomba. 

"Lovren i Brozović u deliriju veličali antisrpstvo"

Telegrafu je naslov "Sramota: Lovren i Brozović upali u delirij uz "Čavoglave" od Thompsona, vikali "Za dom spremni", ispod kojeg piše: "Lovren i Brozović su upali u delirij kada je počela pjesma od Marka Perkovića Thompsona "Čavoglave",  koja veliča antisrpstvo i potiče na nasilje."

Blic pod naslovom "Sramotno. Lovren i Brozović urlali "Za dom spremni" piše: "Poseban delirij u Brozovićem kafiću nastao je kada je bend zapjevao Čavoglave i Kninsku kraljicu od Marka Perkovića Thompsona. Taj video je uživo emitiran na Facebooku kafića Epic Brozo, a u jednom trenutku Lovren i Brozović vikali su Za dom spremni."

"Lovren i Brozović su prstima radili pištolje"

Kurir je naslovio tekst "SRAMOTA! "STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI": Lovren i Brozović vikali "ZA DOM SPREMNI" i ludovali uz ustaške pjesme", a ispod piše: "Lovren i Brozović su u kafiću nogometaša Intera lumpovali uz tonove pjesama Marka Perkovića Thompsona, a posebno su raspoloženi bili za pjesmu "Bojna Čavoglave" koja počinje fašističkim pozdravom "Za dom spremni".

Lovren i Brozović su uz taj povik salutirali podignutim rukama, tako što su prstima napravili pištolje. "Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", jedan je dio ove pjesme uz koju su se ludo zabavili Lovren i Brozović."