Srpski mediji: Najgori igrač Dinama uništio Hrvatsku! Da je Mamić u klubu…

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Screenshot

HRVATSKA je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova.

Utakmica Hrvatske i Albanije je velika sportska tema dana u čitavoj regiji, a posebno se to odnosi na Srbiju. Njihovi mediji detaljno su izvijestili o onome što se događalo na terenu, ali i izvan njega gdje su navijači u nekoliko navrata vrijeđali Srbiju. Tamošnji mediji mahom se naslađuju teškom situacijom hrvatske reprezentacije.

"Najgori igrač Dinama uništio Hrvatsku! Da je Mamić u klubu..."

Komentirajući hrvatske šanse za prolazak skupine, Kurir je objavio tekst pod naslovom "HRVATIMA SE SMEŠI BRZI POVRATAK KUĆI! "Vatrenima" ni pobeda protiv ŠAMPIONA EVROPE ne garantuje prolaz!", dok o utakmici uglavnom pišu o Klausu Gjasuli koji je najprije dao autogol "a onda šokirao Hrvate."

Blic piše o velikom šoku za Hrvate pa u tekstu ističe: "Albanci će žaliti što u prvom poluvremenu, u kome su vodili golom Ćazima Ljačija, propustili još dve ili tri odlične prilike da prirede najveću senzaciju na kontinentalnom turniru. Tada je Hrvatska bila na konopcima, totalno bezidejna, a onda je u drugom delu izašao drugi tim."

MozzartSport se posebno osvrnuo na albanskog igrača Dinama. "Hoxha je bio čovjek odluke za Albance. Njegovim ulaskom u 85. minuti je Albanija oživjela i krenula prema izjednačenju. Mnogi u Hrvatskoj su u nevjerici gledali kakav pakao Dalićevoj momčadi radi krilni napadač zagrebačkog Dinama.

Za Hodžu će mnogi navijači Dinama reći da je jedan od najgorih igrača Modrih, ali ovo što je danas pokazao će natjerati i hrvatsku nogometnu javnost da počne gledati drugim očima na njega", piše Mozzart Sport.

"Čim je došao, zaigrao je u prvoj postavi i ništa nije pokazao. Iz meča u meč je bio sve gori i gori, brzo mu je nalijepljena etiketa transfer-promašaja. U šali su mnogi u Zagrebu govorili da je najgori igrač Dinama. Ništa mu nije polazilo za nogom. Da je Zdravko Mamić i dalje u Dinamu, Hoxhina cijena bi večeras bila 10 milijuna eura", zaključuje autor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.